TOUCH OF SHADOWS

Arrangementer

23. APRIL 2020 - TOUCH OF SHADOWS er tilbage i Vejle - denne gang på Bredehus.


Det bliver et fantastisk gensyn med Touch of Shadows d. 23. april 2020. Sidst det festlige band besøgte Dansant Vejle fik vi virkelig valuta for pengene. Og noget tyder på det bestemt ikke bliver mindre i år.


En koncerten med Touch of Shadows er bygget op omkring Cliff Richard og The Shadows musik. Der vil være instrumentale hits og mange af Cliff´s ørehængere. Begge dele er egnet til såvel det lyttende som det dansende publikum.


Sidst havde Marius Dahl Knudsen en sang med om det danske kongehus´ gøren og laden. Og trommeslageren Jan Locht viste hvad han havde lært under veteran-VM i bordtennis i Mongoliet. Bandeproblematikken og skolepolitikken fik også et par ord med på vejen. Og hvor blev protestsangeren af? Findes han stadig spørg Anthony Bjerregård. Ole Nørskov stod på mål for en konkurrence – godt støttet af Lars Bruhn.


Man ved aldrig hvilke gimmick der kommer fra scenen, men underholdende er det.


Touch of Shadows består af: Marius Dahl Knudsen - kendt fra Østjysk Musikforsyning og medskyldig i sangen ”Da farfar var ung”. Anthony Bjerregård - kendt som en af de "To Jyder", Ole Nørskov - kendt håndboldmålmand, Jan Locht - kendt fra Bamses Venner, Lars Bruhn – manden med en alsidig og broget musikalsk fortid.


Før underholdningen nyder vi en lækker buffet. Pris for koncert og spisning er 250 kr.


Dørene åbnes kl. 18.00 og vi spisning ca. kl. 18.30.


Tilmelding kan ske på dansant-vejle.dk eller på tlf. 26710295/ 20926603.


Vi ser frem til at byde jer velkommen på Hotel Bredehus Kirkegade 25, 7182 Bredsten

Vores sponsorer:

Dansant støttet af: