Oktoberfest i Skyttehuset

Arrangementer

Oktoberfest i Skyttehuset


Igen i år er Dansant og Skyttehuset med i den gode sags tjeneste, når Danmark samler ind til Knæk Cancer. Kom og vær med, støt den gode sag og få en vild, hyggelig og sjov aften sammen med dine medstøtter.


Det sker i Restaurant Skyttehuset fredag d. 25. oktober. Dørene åbnes kl. 18.00 og vi spiser ca. kl. 18.30.Overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Beløbet ringes ind til det store indsamlingsshow, der sendes på TV2 lørdag den 26. oktober 2019. Vi har hyret det festlige partyorkester Tyrolerklang – et syv-mands orkester, der lover at løfte dig til bjerges top med musik og sang. Hvordan det sker i praksis må vi afvente og se. Det vi ved er, at der er gang i dem på scenen og at vi får alle de gode, kendte sange som eksempelvis Edelweiss, Das Kurfsteiner lied, I sommer sol ved den hvide hest - plus mange mange andre i samme genre.


Det professionelle band »Tyrolerklang« består af operasanger/tenor Anders Hald, organist Henriette Hald, Keyboard Søren Lind og trommeslager Tue Linder samt harmonika-ledsagelse.


Har man sagt Oktoberfest har man også sagt wienerschnitzel mit alles. Hvilket selvfølgelig er dagens menu. Til det kan der købes forskellige specialøl. En velskænket fadøl fra baren samt stedets almindelige sortiment er også en mulighed. 


Der er ingen forventning til påklædningen, men det kunne være sjovt hvis nogen kom i tyrolertøj. Vi prøver at friste til det, ved at udlove en gevinst til den bedst udklædte.Billetpris 250 kr. - bestilles på www.dansant-vejle.dk eller på tlf. 26 71 02 95 / 20 92 66 03. Dansant Vejle glæder sig til at byde jer velkommen i Skyttehuset Tirsbæk Strandvej 2, 7100 Vejle.

Vores sponsorer:

Dansant støttet af: