Oktoberfest på Hotelbredehus

Arrangementer

Oktoberfest på Hotel Bredehus


Igen i år er Dansant og Hotel Bredehus med i den gode sags tjeneste, når Danmark samler ind til Knæk Cancer. Kom og vær med, støt den gode sag og få en vild, hyggelig og sjov aften sammen med dine medstøtter.


Det sker på Hotel Bredehus fredag d. 25. oktober. Dørene åbnes kl. 18.00 og vi spiser ca. kl. 18.30.Overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Beløbet ringes ind til det store indsamlingsshow, der sendes på TV2 lørdag den 26. oktober 2019. Vi har hyret det festlige partyorkester Tyrolerklang – et syv-mands orkester, der lover at løfte dig til bjerges top med musik og sang. Hvordan det sker i praksis må vi afvente og se. Det vi ved er, at der er gang i dem på scenen og at vi får alle de gode, kendte sange som eksempelvis Edelweiss, Das Kurfsteiner lied, I sommer sol ved den hvide hest - plus mange mange andre i samme genre.


Har man sagt Oktoberfest har man også sagt wienerschnitzel mit alles - hvilket selvfølgelig indgår i dagens buffet. Til det kan der købes diverse specialøl eller en velskænket fadøl direkte fra taphanen.


Der er ingen forventning til påklædningen, men vi ved allerede nu at nogen kommer i tyrolertøj. Vi prøver at friste til det, ved at udlove en gevinst til den bedst udklædte.Billetpris 250 kr. - bestilles på www.dansant-vejle.dk eller på tlf. 26 71 02 95 / 20 92 66 03. Dansant Vejle glæder sig til at byde jer velkommen Hotel Bredehus, Kirkegade 25, 7182 Bredsten

Vores sponsorer:

Dansant støttet af: