Klaus & Servants

Arrangementer

Klaus & Servants – som vi kender dem bedst - Fredag d. 13.11.2020


Kom og vær med når Dansant Vejle fredag d. 13.11.2020 byder Karin og Klaus med band velkommen i Egtved Forsamlingshus. Egentlig behøver de vel ikke den helt store præsentation. De er kendt af alle og som altid højaktuelle på landets scener, i medierne - især efter at SYNG MED & TIP ET HIT på DK4 har taget Danmark med storm.


Aftenen bliver en kopi af de kendte udsendelser. I praksis vil det sige, at efter hovedretten går Karin Strand-Holm på scenen med konkurrencen TIP ET HIT. Alle gæster får udleveret en kupon til afkrydsning af svarene på de musikspørgsmål der stilles.

”Man skal ikke være ekspert for at deltage”, beroliger Karin og oplyser at det er lette og sjove spørgsmål stilles.


Når konkurrencen er slut og præmierne udleveret, serveres aftenens dessert og der gøres klar til dans. Og mon ikke også mange af os vil skråle med på de populære sange som eksempelvis ”Bank tre gange”, ”Den bedste pige”, ”Herstedvester” og mange flere af de gode kendte.


Før underholdningen nyder vi en lækker hovedret fra byens bedste køkken. Pris for koncert, konkurrence og spisning er 300 kr. Dørene åbnes kl. 18.00. Vi spisning ca. kl. 18.45 og bandet takker af omkring kl. 0.45.


Tilmelding på www.dansant-vejle.dk eller på tlf. 26710295/ 20926603.Dansant ser frem til at byde jer alle velkommen i Egtved Forsamlingshus, Kirkevej 2, 6040 Egtved


Vores sponsorer:

Dansant støttet af: