Kisserogsoeren

Arrangementer

Kisser og Søren gæster Egtved


Dansant Vejle er stolte af at kunne præsentere et af landets mest populære danske slagerpar. Som sådan kræver Kisser og Søren ikke den helt store præsentation. Ud over at være lokal kendte er de også at finde på stort set alle de medier der beskæftiger sig med musik.


Fredag d. 15. oktober ser vi frem til at kunne byde dem velkommen på scenen. Og vi glæder os mindst lige så meget til at skulle se alle deres fans til en hyggelig aften i Egtved Forsamlingshus.


Med mere end hundrede egne melodier og tekster, plus en stribe af de ”eviggrønne” er der nok at tage af, når parret byder på ægte danske underholdning. Kisser og Søren er kendt for deres finurlige, sjove og nogle gange mere alvorlige tekster. Samtidig har de et festligt samspil på scene, så forvent en aften med humor og god underholdning.K&S´s største fan kåres.


Vi ved at Kisser og Søren har rigtig mange fans, men hvem er deres største fan? Er det dig der ved mest om parret eller er der en der ved mere. Kom og vær med når vi tester jeres viden.

Kisser og Søren stiller spørgsmålene og du svare. Den der kan svare rigtig på alle spørgsmålene bliver kåret til Årets største Kisser og Søren fan.

Før underholdningen spiser vi sammen. Mona vil som altid trylle i køkkenet og vi vil nyde godt af lækkerierne.


Pris for koncert og spisning 300 kr. Uden spisning 250 kr.

Dørene åbnes kl. 18.00 for spisende gæster og kl. 19.30 for koncertgæster.


Forsamlingsforbuddet overholdes og der skal bæres mundbind og vises Corona-pas ifølge restrektionerne.

Tilmelding nødvendig og kan ske via hjemmesiden dansant-vejle.dk eller på tlf.: 26710295 / 26353086

Vi ser frem til at byde jer velkommen I Egtved Forsamlingshus Kirkegade 2, 6040 Egtved.