Arrangementer

Hyldest til Eva Cassidy – i Egtved.


I maj måned havde foreningen Dansant Vejle den skotske duo med Elsa McTaggart og Gary Lister på scenen i Bredsten. En kæmpe succes og totalt udsolgt. Hvilket betød at ikke alle der ønskede at høre dem fik muligheden. 


Vi holder derfor endnu en koncert med det populære band. Denne gang i Egtved Forsamlingshus torsdag d. 12. september 2019.


I første set fortæller og synger Elsa McTaggart sange fra det populære show ”The Story” - en skildring af Eva Cassidy´s liv.


Elsa McTaggart er både kæmpefan at Eva Cassidy og en utrolig talentfuld musiker. Hun er beriget med en hel fantastisk stemme, der formår at tryllebinde publikum. Med sig har hun ægtefællen Gary Lister der fuldender scenen med sit klaverakkompagnement.


I anden set skifter scenen og repertoiret bliver skotsk og irsk folkemusik - et mix af de bedste sange og ballader. Nyd denne sangskat hvor der både er mulighed for at lytte og synge med.


På opfordring kan vi nok få Elsa til at synge ”Only Teardrops”. Sangen der blev sunget af danske Emmelie de Forest - vinderen af Det Europæiske Melodi Grand Prix i 2013. 


Inden koncerten nyder vi denne aften en lækker 2-rettes menu fra byens bedste køkken. 


Tilmelding via www.dansant-vejle.dk eller på tlf. 26710295 / 20926603.


Pris for musik og spisning 250 kr. Dørene åbnes kl.18.00 og vi spiser ca. kl.18.30.


Vi glæder os til at byde jer velkommen i Egtved Forsamlingshus, Kirkevej 2, 6040 Egtved.


Arrangementet er støttet af Kulturen i Vejle