Arrangementer

UDSOLGT - Drop in Bingo og Dansant Vejle inviterer til koncert.


Kom og vær med når den skotske duo bestående af Elsa McTaggart og Gary Lister giver koncert i Drop In Bingos lokaler d. 2. juli 2022.


Ikke nok med at det er lykkedes at finde en ledig dato i musikernes kalender, vi får også mulighed for at lytte til sange fra det populære show ”The Story” - en skildring af Eva Cassidy´s liv.


Ud over at være kæmpe fan af Eva Cassidy, er Elsa McTaggart også en utrolig talentfuld musiker. Hun er beriget med en hel fantastisk stemme, der formår at tryllebinde publikum. Med sig har hun ægtefællen Gary Lister der fuldender scenen med sit klaverakkompagnement. Repertoiret bliver primært skotsk og irsk folkemusik. Et mix af de bedste sange og ballader.

 

Nyd denne sangskat hvor der både er mulighed for at lytte og synge med. På opfordring kan vi nok få Else til at synge ”Only Teardrops”. Sangen der blev sunget af danske Emmelie de Forest - vinderen af Det Europæiske Melodi Grand Prix i 2013.

 

Inden koncerten er der mulighed for at nyde et stykke smørrebrød eller to. Prisen er 25 kr. stk. og skal forudbestilles. Dørene åbnes kl. 18.00 for spisende gæster og kl. 19.00 for dem der ikke ønsker at spise med. Ca. 19.30 går musikerne på scenen.

Tilmelding til arrangementet til Drop In Bingo, på www.dansant-vejle.dk eller på tlf. 26710295

Vi glæder os til at se jer hos Drop In Bingo Damhaven 3, 7100 Vejle

 

FRI ENTRÉ