Arrangementer

Elsa og Gary gæster igen Drop in Bingo i Vejle.


Kom og vær med når den skotske duo bestående af Elsa McTaggart og Gary Lister giver koncert i Drop In Bingos lokaler d. 15. juli 2023.


Igen i år får vi mulighed for at lytte til en koncert med det populære par. Takke være et sponsorat og lån af lokaler fra Drop In Bingo kan vi mødes til musik, hygge og smørrebrød.Sidste år var der rift om pladserne – så hurtig tilmelding anbefales.


Ud over at være kæmpe fan af Eva Cassidy er Elsa McTaggart også en utrolig talentfuld musiker. Hun er beriget med en hel fantastisk stemme, der formår at tryllebinde sit publikum. Med sig har hun ægtefællen Gary Lister der fuldender scenen med sit klaverakkompagnement. Repertoiret bliver primært skotsk / irsk folkemusik samt nogle af Eva Cassidys kendte fortolkninger.Et mix af de bedste sange og ballader.


Nyd denne sangskat hvor der både er mulighed for at lytte og synge med. På opfordring kan vi nok få Else til at synge ”Only Teardrops”. Sangen der blev sunget af danske Emmelie de Forest - vinderen af Det Europæiske Melodi Grand PrixP i 2013.


Inden koncerten nyder vi vores smørrebrød. Prisen er i år 30 kr. stk. og skal forudbestilles. Der kan købes drikkevarer til fornuftige priser i baren. Dørene åbnes kl. 18.00 for spisende gæster og kl. 19.00 for dem der ikke ønsker at spise med. Ca. 19.30 går musikerne på scenen.

Tilmelding til arrangementet til Drop In Bingo, på dansant-vejle.dk eller på tlf. 26710295

Vi glæder os til at se jer hos Drop In Bingo Damhaven 3, 7100 VejleFRI ENTRÉ