Elsa McTaggart og Gary Lister

Arrangementer

15. maj 2020 - Elsa McTaggart og Gary Lister i Lindved SognegårdFor tredje gang vil Dansant Vejle byde den skotske duo bestående af Elsa McTaggart og Gary Lister velkommen til Danmark. Denne gang sker det på Lindved Sognegård og datoen er d. 15. maj 2020.


Første gang vi præsenterede duoen var på Hotel Bredehus i foråret 2019. Hurtigt var alt udsolgt og vi havde mange på ventelisten. Derfor satte vi endnu en koncert op i Egtved Forsamlingshus. Men der er stadig mange der spørg efter dem, så denne gang gør vi scenen i Lindved klar til en fantastisk musikalsk aften.


Vi kommer til at lytte til sange fra Elsa´s populære show ”The Story” - en skildring af Eva Cassidy´s liv. Ud over at være kæmpe fan af Eva Cassidy, er Elsa McTaggart også en utrolig talentfuld sanger og musiker. Hun er beriget med en hel fantastisk stemme, der tryllebinder publikum.


Med sig har hun ægtefællen Gary Lister, der fuldender scenen med sit klaverakkompagnement.


Ellers er repertoiret skotsk og irsk folkemusik. Nyd denne sangskat hvor der både er mulighed for at lytte og synge med på de bedste sange og ballader.

På opfordring kan vi nok få Elsa til at synge ”Only Teardrops”. Sangen der blev sunget af danske Emmelie de Forest - vinderen af Det Europæiske Melodi Grand Prix i 2013.


Inden koncerten nyder vi denne aften en lækker buffet.


Pris for musik og spisning 250 kr. Dørene åbnes kl.18.00 og vi spiser ca. kl.18.30.


Tilmelding på www.dansant-vejle.dk eller på tlf. 26710295 / 20926603.