Arrangementer

Arrangementer

GRUNDET CORONA SMITTE HAR REGERINGEN NU FORBUDT STØRRE ARRANGEMENTER. DANSANT HAR DERFOR VALGT AT AFLYSE ARRANGEMENTET MED ESTER BROHUS.


Ester Brohus har fået en ny musikalsk samarbejdspartner i Karsten Skovgaard, som længe var Kim Larsens kapelmester. Sammen drager de på tour i 2020 med fuldt orkester. 


Mødet mellem Ester Brohus og Karsten Skovgaard skete ved lidt af en tilfældighed.


GRUNDET CORONA SMITTE HAR REGERINGEN NU FORBUDT STØRRE ARRANGEMENTER. DANSANT HAR DERFOR VALGT AT AFLYSE ARRANGEMENTET MED TOUCH OF SHADOWS. 


TOUCH OF SHADOWS er tilbage i Vejle

- Torsdag d. 23.04.2020


Det bliver et fantastisk gensyn med Touch of Shadows d. 23. april 2020. Sidst det festlige band besøgte Dansant Vejle fik vi virkelig valuta for pengene. Og noget tyder på det bestemt ikke bliver mindre i år.


GRUNDET CORONA SMITTE HAR REGERINGEN NU FORBUDT STØRRE ARRANGEMENTER. DANSANT HAR DERFOR VALGT AT AFLYSE ARRANGEMENTET MED ELSA MCTAGGART OG GARY LISTER.


Elsa McTaggart og Gary Lister - Fredag d. 15 maj 2020


For tredje gang vil Dansant Vejle byde den skotske duo bestående af Elsa McTaggart og Gary Lister velkommen til Danmark. Denne gang sker det på Lindved Sognegård og datoen er d. 15. maj 2020.


FOUR JACKS & JOHN MOGENSEN AFTEN

- Fredag d. 05.06.2020


GRUNDET CORONA SMITTE HAR REGERINGEN NU FORBUDT STØRRE ARRANGEMENTER. DANSANT HAR DERFOR VALGT AT FLYTTE FOUR JACKS ARRANGEMENTET TIL FREDAG D. 5. JUNI 2020.  


Det er mere end tyve år siden James Rasmussen startede med at underholde med Four Jacks og John Mogensen sange. Han er stadig særdeles aktiv og Dansant Vejle har fornøjelsen af, at byde ham velkommen på scenen i Skyttehuset d. 05. juni 2020.
LÆS MERE HER

RattleSnakes – 7 år efter - Fredag d. 14 august 2020


Var du med da Dansant Vejle i år 2013 havde RattleSnakes på scenen i Skyttehuset? En fantastisk god aften som vi nu gentager d. 14. august 2020 på Hotel Bredehus.


Bandet kender du sikkert og måske har du i de mellemliggende år hørt dem i Legoland, hvor de står for underholdningen i Legoredo.LÆS MERE HER

Anette Oxenbøll & Søren Riis

- UDSAT PÅ UBESTEMT TID.


Dansant Vejle henter stemningen fra Bakkens Hvile til Egtved Forsamlingshus fredag d. 25. september 2020.


Med Riis bag pianoet og med mikrofonen i hånden på en af de mest erfarne bakkesangerinder fra Bakkens Hvile, er der dømt topunderholdning fra første nummer. Anette Oxenbøll er kendt som en humørbombe man kun sjældent møder. Hun formår at få både unge som ældre i topform, med sine pikante, sjove, og kendte sange, krydret med historier fra Bakkens Hvile.


LÆS MERE HER

Klaus & Servants – som vi kender dem bedst - Fredag d. 13.11.2020


Kom og vær med når Dansant Vejle fredag d. 13.11.2020 byder Karin og Klaus med band velkommen i Egtved Forsamlingshus.


Egentlig behøver de vel ikke den helt store præsentation. De er kendt af alle og som altid højaktuelle på landets scener, i medierne - især efter at SYNG MED & TIP ET HIT på DK4 har taget Danmark med storm.LÆS MERE HER

Vores sponsorer:

Dansant støttet af: