Arrangementer

Arrangementer

24. maj 2019 på Hotel bredehus.

Hyldest til Eva Cassidy - Danmarkspræmiere

 

Det er lykkedes for foreningen Dansant Vejle at få den skotske duo med Elsa McTaggart og Gary Lister til Bredehus. Det sker d. 24. maj - i forbindelse med parrets forårsturne.


Og ikke nok med at det er lykkedes, gæsterne bliver også vidne til ikke mindre end en Danmarkspræmiere, når vi i første set lytter til sange fra det populære show ”The Story” - en skildring af Eva Cassidy´s liv.

 

LYT OG LÆS MERE HER

22. august 2019 - ET Syng og Dans arrangement m/ René Franz.

 

René er professionel musiker og har i årevis spillet til dansebal rundt om i landet. Han mestre et alsidigt repertoire inden for populær dansemusik, herunder Dansktop, Country, Flemming Bamse Jørgensen, Kim Larsen, Lars Lilholt, Smokie, Rasmus Seebach med flere.


René har netop været aktuel på DK4. Men også DR P5 og Giro 413 har gennem årene stiftet bekendskab med den flittige musiker. I år 2017 gæstede René Mariehaven i Ansager, med den iørefaldende popsang Na Na Na.

 

LYT OG LÆS MERE HER

19. september 2019 - Et Syng og Dans arrangement m/ Carsten Bo og Jon.


Carsten Bo & Jon er fast på programmet. Det sikre valg og en af vores gæsters favoritbands.


Repertoiret er meget bredt og altid valgt efter det publikum de spiller for. Der er garanti for at der er gang i den på dansegulvet når de står for musikken.

 

LYT OG LÆS MERE HER

17. oktober 2019 - Et Syng og Dans arrangement m/ Group Next Door.


Group Next Door – kendt og elsket af en stor fanskare i Danmark og Sverige. Bandet blev dannet i 60érne og deres musik henvender sig til retroscenen for folk med nostalgiske længsler tilbage til dengang hvor rock gik under betegnelsen ”pigtrådsmusik”.


LYT OG LÆS MERE HER


31. OKTOBER 2019 - SPIL DANSK FOR HELE FAMILIEN


Traditionen tro er Dansant Vejle med når Danmark sammen hylder den danske musik. I Spil Dansk ugen samles vi for at støtte op om den danske sangskat - skabt af danske musikere, komponister og sangskriver.

I år har foreningen inviteret det dansksproget band T.C. OG BAGGÅRDSMUSIKANTERNE. De fire bandmedlemmer laver deres egen musik, som primært bevæger sig i genren pop, rock og med en snert af folk musik.


LYT OG LÆS MERE HER


Vores sponsorer:

Dansant støttet af: