Arrangementer

MIDDELFART SPAREKASSE OG DANSANT VEJLE INVITERER TIL KONCERTMed Michael Winkler, søn af Gustav Winckler – en af Danmarks dygtigste og populæreste sanger. Gustav havde et store repertoire og indspillede rigtig mange plader. Han døde ved en trafikulykke i januar 1979 – kun 53 år gammel.


Michael Winckler vil på dagen synge nogle af sangene og fortælle et par anekdoter fra dengang.


LÆS MERE HER

DANSEBAL I SMIDSTRUPHALLEN D. 30. APRIL 2022


Kom og vær med når RattleSnakes spiller op til dans.


Du kender dem helt sikkert - enten fra den lokale byfest i Smidstrup eller fra Legoland hvor de i årtier har underholdt i Legoredo.


Repertoiret er country, folk, rock med kendte klassikere af Eagles, James Taylor, Kenny Rogers med flere og selvfølgelig også deres egne numre.LÆS MERE HER

Drop in Bingo og Dansant Vejle inviterer til koncert.


Kom og vær med når den skotske duo bestående af Elsa McTaggart og Gary Lister giver koncert i Drop In Bingos lokaler d. 2. juli 2022.


kke nok med at det er lykkedes at finde en ledig dato i musikernes kalender, vi får også mulighed for at lytte til sange fra det populære show ”The Story” - en skildring af Eva Cassidy´s liv.LÆS MERE HER

TØRFISK KOMMER TIL EGTVED DEN 18. NOVEMBER 2022.....


… OG VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DEM VELKOMMEN I  FORSAMLINGSHUSET.


 

De fire glade ”drenge” har turneret rundt i det ganske land i mere en 40 år med deres irsk-inspireret folkemusik, egne kompositioner og personlige tekster.


Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spilleglæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme.


LÆS MERE HER