Arrangementer

Arrangementer

Hyldest til Eva Cassidy – i Egtved.


I maj måned havde foreningen Dansant Vejle den skotske duo med Elsa McTaggart og Gary Lister på scenen i Bredsten. En kæmpe succes og totalt udsolgt. Hvilket betød at ikke alle der ønskede at høre dem fik muligheden. 


Vi holder derfor endnu en koncert med det populære band. Denne gang i Egtved Forsamlingshus torsdag d. 12. september 2019.

 

LYT OG LÆS MERE HER

19. september 2019 - Et Syng og Dans arrangement m/ Carsten Bo og Jon.


Carsten Bo & Jon er fast på programmet. Det sikre valg og en af vores gæsters favoritbands.


Repertoiret er meget bredt og altid valgt efter det publikum de spiller for. Der er garanti for at der er gang i den på dansegulvet når de står for musikken.

 

LYT OG LÆS MERE HER

17. oktober 2019 - Et Syng og Dans arrangement m/ Group Next Door.


Group Next Door – kendt og elsket af en stor fanskare i Danmark og Sverige. Bandet blev dannet i 60érne og deres musik henvender sig til retroscenen for folk med nostalgiske længsler tilbage til dengang hvor rock gik under betegnelsen ”pigtrådsmusik”.


LYT OG LÆS MERE HER


25. OKTOBER 2019 - OKTOBERFEST på  Hotel Bredehus


Igen i år er Dansant og Hotel Bredehus med i den gode sags tjeneste, når Danmark samler ind til Knæk Cancer. Kom og vær med, støt den gode sag og få en vild, hyggelig og sjov aften sammen med dine medstøtter. Det sker på Hotel Bredehus fredag d. 25. oktober. Dørene åbnes kl. 18.00 og vi spiser ca. kl. 18.30.LYT OG LÆS MERE HER


31. OKTOBER 2019 - SPIL DANSK FOR HELE FAMILIEN

Traditionen tro er Dansant Vejle med, når Danmark sammen hylder den danske musik. I Spil Dansk ugen samles vi for at støtte op om den danske sangskat - skabt af danske musikere, komponister og sangskriver.LÆS MERE HER


Vores sponsorer:

Dansant støttet af: