Arrangementer

Arrangementer

FOUR JACKS & JOHN MOGENSEN AFTEN

- Torsdag d. 19.03.2020


Det er mere end tyve år siden James Rasmussen startede med at underholde med Four Jacks og John Mogensen sange. Han er stadig særdeles aktiv og Dansant Vejle har fornøjelsen af, at byde ham velkommen på scenen i Skyttehuset d. 19. marts 2020.


Med sig har han Søren Engel og Jimmi Koldenborg. Syntes du navnene virker bekendt har du måske mødt Søren i forbindelse med Delta Cross Blues band og Jimmi i forbindelse med Fede Finn og Funnyboys.


LÆS MERE HER

27. marts 2020 - Ester Brohus på turné med Karsten Skovgaard

Ester Brohus har fået en ny musikalsk samarbejdspartner i Karsten Skovgaard, som længe var Kim Larsens kapelmester. Sammen drager de på tour i 2020 med fuldt orkester. 


Mødet mellem Ester Brohus og Karsten Skovgaard skete ved lidt af en tilfældighed.


LÆS MERE HER

TOUCH OF SHADOWS er tilbage i Vejle

- Torsdag d. 23.04.2020


Det bliver et fantastisk gensyn med Touch of Shadows d. 23. april 2020. Sidst det festlige band besøgte Dansant Vejle fik vi virkelig valuta for pengene. Og noget tyder på det bestemt ikke bliver mindre i år.


En koncerten med Touch of Shadows er bygget op omkring Cliff Richard og The Shadows musik. Der vil være instrumentale hits og mange af Cliff´s ørehængere. Begge dele er egnet til såvel det lyttende som det dansende publikum.


LÆS MERE HER

RattleSnakes – 7 år efter - Fredag d. 14 august 2020


Var du med da Dansant Vejle i år 2013 havde RattleSnakes på scenen i Skyttehuset? En fantastisk god aften som vi nu gentager d. 14. august 2020 på Hotel Bredehus.


Bandet kender du sikkert og måske har du i de mellemliggende år hørt dem i Legoland, hvor de står for underholdningen i Legoredo.LÆS MERE HER

Anette Oxenbøll & Søren Riis

- Fredag d. 25.09.2020


Dansant Vejle henter stemningen fra Bakkens Hvile til Egtved Forsamlingshus fredag d. 25. september 2020.


Med Riis bag pianoet og med mikrofonen i hånden på en af de mest erfarne bakkesangerinder fra Bakkens Hvile, er der dømt topunderholdning fra første nummer. Anette Oxenbøll er kendt som en humørbombe man kun sjældent møder. Hun formår at få både unge som ældre i topform, med sine pikante, sjove, og kendte sange, krydret med historier fra Bakkens Hvile.


LÆS MERE HER

Klaus & Servants – som vi kender dem bedst - Fredag d. 13.11.2020


Kom og vær med når Dansant Vejle fredag d. 13.11.2020 byder Karin og Klaus med band velkommen i Egtved Forsamlingshus.


Egentlig behøver de vel ikke den helt store præsentation. De er kendt af alle og som altid højaktuelle på landets scener, i medierne - især efter at SYNG MED & TIP ET HIT på DK4 har taget Danmark med storm.LÆS MERE HER

Vores sponsorer:

Dansant støttet af: