Arrangementer

Arrangementer

22. august 2019 - ET Syng og Dans arrangement m/ René Franz.

 

René er professionel musiker og har i årevis spillet til dansebal rundt om i landet. Han mestre et alsidigt repertoire inden for populær dansemusik, herunder Dansktop, Country, Flemming Bamse Jørgensen, Kim Larsen, Lars Lilholt, Smokie, Rasmus Seebach med flere.


René har netop været aktuel på DK4. Men også DR P5 og Giro 413 har gennem årene stiftet bekendskab med den flittige musiker. I år 2017 gæstede René Mariehaven i Ansager, med den iørefaldende popsang Na Na Na.

 

LYT OG LÆS MERE HER

Dans for demente og pårørende - Tirsdag d. 27. august 2019


Dansant Vejle har reserveret Skyttehuset tirsdag d. 27. august 2019 fra kl. 13.00 – 16.00

Vejles lokale dementsmusiker Carsten Bo Henriksen står for musikken og Skyttehuset for maden.


Dagen program bliver som følgende:

  • Frokost i form af en platte med husets lækkerier
  • Musik og dans 
  • Pause
  • Musik og dans 

 

LÆS MERE HER

Hyldest til Eva Cassidy – i Egtved.


I maj måned havde foreningen Dansant Vejle den skotske duo med Elsa McTaggart og Gary Lister på scenen i Bredsten. En kæmpe succes og totalt udsolgt. Hvilket betød at ikke alle der ønskede at høre dem fik muligheden. 


Vi holder derfor endnu en koncert med det populære band. Denne gang i Egtved Forsamlingshus torsdag d. 12. september 2019.

 

LYT OG LÆS MERE HER

19. september 2019 - Et Syng og Dans arrangement m/ Carsten Bo og Jon.


Carsten Bo & Jon er fast på programmet. Det sikre valg og en af vores gæsters favoritbands.


Repertoiret er meget bredt og altid valgt efter det publikum de spiller for. Der er garanti for at der er gang i den på dansegulvet når de står for musikken.

 

LYT OG LÆS MERE HER

17. oktober 2019 - Et Syng og Dans arrangement m/ Group Next Door.


Group Next Door – kendt og elsket af en stor fanskare i Danmark og Sverige. Bandet blev dannet i 60érne og deres musik henvender sig til retroscenen for folk med nostalgiske længsler tilbage til dengang hvor rock gik under betegnelsen ”pigtrådsmusik”.


LYT OG LÆS MERE HER


26. OKTOBER 2019 - OKTOBERFEST I SKYTTEHUSET


Igen i år er Dansant og Skyttehuset med i den gode sags tjeneste, når Danmark samler ind til Knæk Cancer. Kom og vær med, støt den gode sag og få en vild, hyggelig og sjov aften sammen med dine medstøtter. Det sker i Restaurant Skyttehuset fredag d. 25. oktober. Dørene åbnes kl. 18.00 og vi spiser ca. kl. 18.30.LYT OG LÆS MERE HER


31. OKTOBER 2019 - SPIL DANSK FOR HELE FAMILIEN


Traditionen tro er Dansant Vejle med når Danmark sammen hylder den danske musik. I Spil Dansk ugen samles vi for at støtte op om den danske sangskat - skabt af danske musikere, komponister og sangskriver.

I år har foreningen inviteret det dansksproget band T.C. OG BAGGÅRDSMUSIKANTERNE. De fire bandmedlemmer laver deres egen musik, som primært bevæger sig i genren pop, rock og med en snert af folk musik.


LYT OG LÆS MERE HER


Vores sponsorer:

Dansant støttet af: